Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 10. huhtikuuta 2021

Kiitos Taiku ❤️ kaikesta

 Sen pituinen se. Saatiin tarina valmiiksi, laitettiin piste perään, kansi kiinni ja kynä pöydälle. 


Kiitos Taiku ❤️ kaikesta ja anteeksi kun piti päättyä näin. Ei ihan ehditty mun toivomia 10v synttäreitä yhdessä juhlistaa...

Markwell Rock’n Flow
5.6.2011-9.4.2021

Taiku sai noin 1kk sitten sen munuaisdiagnoosin. Sen jälkeen sillä alkoi ilmaantua outoja pelkotiloja mutta aateltiin niiden johtuvan liukkaasta maasta ja kaihista yms. Keskiviikkona oli munuaiskontrolli ellällä, niin sai siinä pihassa 2 isompaa kohtausta ja yhen vielä sisällä ell:n edessä. Ei ollut puhdasta epiä ell:n mukaan mutta jotain outoa se oli. Aloitettiin verenpainelääkitys, koska se paine yleensä nousee munuaistaudissa. Torstaina kohtauksia tuli jo 6 ja illalla tiesin, että  nyt on aika. Laitoin jo silloin illalla tekstarin ellälle, että ehtiikö kukaan perjantaina nukuttaa Taikua ja onneksi ehti, loppui se kärsimys kaikilta, myös ihmisiltä kun oli hirveetä katsoa sivusta niitä kohtauksia. 

Kuvat on torstailta. Siinä viidennen ja kuudennen kohtauksen välissä kaikki oli normaalia ja ajattelin toiveikkaasti, että jes, lääkitys puree. Paskat, iltapissille lähtiessä iski kohtaus ja isompana kuin edelliset. Eilisaamu oli myös yhtä kohtausta, edes pissimään Taiku ei pystynyt vaikka monta kertaa vein sitä ulos.

Pussatkaa koirianne, koskaan ei tiedä milloin on aika! ❤️
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti