Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

perjantai 5. kesäkuuta 2020

Kesän aloitus

Käytiin viime sunnuntaina Passon kanssa aloittamassa kesäloma ystäviemme Elinan ja Ninan organisoimassa mölli-wt:ssä. Tuomareina oli Esa Schön ja Jari Särkänlahti.

Passo sai AVO1, 82p. Rastipisteet oli 19, 11, 17, 19, 16.

Ykkösrastilla tehtiin parityönä markkeeraustehtävä rinteeseen. Tuli kakkosmarkki, josta pienempi numero otti ensin heitetyn ja isompi numero otti jälkimmäisen. Sitten vuoron vaihto. Hyvin meni meiltä.

Kakkosrastilla oli walkuppia ryteikössä parityönä. Ensin tuli markki metsään ja pienempi numero otti sen. Sitten tuli markki pellolle ja isompi numero otti sen. Sitten vuoron vaihto. Tässä tuo peltomarkki tuotti töitä kun oiti oikein jo ohjata.

Kolmosrastilla oli markkeeraus-ohjaustehtävä. Ensin tuli ykkösmarkki, mikä jäi muistiin. Sitten otettiin ohjaus ja lopussa markki. Meni ihan hyvin.

Nelosrastilla oli samantyyppinen tehtävä kuin kolmosella. Paitsi markkeeraus mostettiin ensin ylös ja sen perään ohjaus. Tämä meni taas hyvin.

Viitosrastilla oli drive lehtipuumetsässä. Ensin otettiin yksi dami drivesta. Sen jälkeen otettiin ohjaus driven lähtöpään läheltä. Mokasin itse ohjauksen lähihakupillityksessä ja piti ohjata. Mutta ihan ok meni.

Kaiken kaikkiaan mukava päivä kauniissa kelissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti