Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Hallilla treenaamassa. Taas.

Eilen oli taas PH Nuuskujen hallivuoro Lahdessa, Korkeavireen hallilla. Sehän oli taas pakko käyttää, kun ei maksa mitään ylimääräistä jäseniltä.

Treenasin Passon kanssa kahteen eri otteeseen rallytokoa ja nyt se ehkä tajusi sen pyörähdyksen liikkeenä. Otettiin myös muutama estehyppy ettei sitten kisassa tulisi kaikki ihan yllätyksenä eteen. Sen tiedän, että ennen rataa Passo on lämpättävä kunnolla. Se käy niin kuumana halliin päästessään, että bongaa kaiken ja tarjoaa kaikkea... Ihanaa on kuitenkin, että se on niin miellyttämisen haluinen. On helpompaa pidättää sitä kuin raahata perässä.

Pimpulan kanssa treenattiin oikean puolen juttuja ja edessä peruutusta. Alkaa mennä koko ajan paremmin mutta mulla on aikamoinen homma pysyä mukana eli palkata oikeassa kohdassa... Huoh, koiraparkaa...

Sitten treenin jälkeen käytiin taas Karismassa perinteiset lohisalaatit nauttimassa. Suosittelen, Roberts Coffeessa vain 7,90 eur sisältäen veden ja kahvin.

Illalla kun käytin koirat vielä lenkillä, niin olipa upea kuutamo! Taikuri ootti treenin aikana kotona. Sen ilme oli näkemisen arvoinen kun tein lähtöä-mee vaan keskenäs... Reippaasti se kuitenkin jaksoi lenkille lähteä, niin joka päivä muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti