Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 12. toukokuuta 2018

Kouvolan tokokoe

Käytiin tänään Pimpulan ❤️ kaa aurinkoisessa ja helteisesssä kelissä Kouvolassa tokokokeessa. Tuomarina oli taas iki-ihana Harri Laisi.

Saatiin kelpo kakkostulos 157,5p. Pimpula nollasi viimeisen liikkeen eli poikkeuksellisesti estehypyn tulemalla luokseni hyppäämättä sitä. Olin ihan pöyristynyt, joskin ymmärrän ettei se koiran syy ollut. Oli todella lämmin keli, +23 näytti auton mittari ja taivas oli pilvetön ja kenttä oli kivituhkaa. Koiralla oli siis oikeasti kuuma vaikka käytinkin ne uimassa matkalla Kouvolaan. Lisäksi treenaaminen on taas jäänyt vähiin vaikka toisaalta nämä alo-liikkeet ovat kyllä Pimpulalla jo tiedossa, koska kaksi ykköstulosta on jo alla.

No, oltiin silti kahdeksan koirakon luokassa kolmansia eli päästiin palkintosijalle! Jee, tämä on todella harvinaista herkkua meille! Jaana ja Neela voittivat hienolla 184pisteen ykköstuloksella. Tämän tuloksen johdosta laitoin sitten anomuksen Labbiskerhon tokon SM-joukkueeseen. Tokon SM-koe on tänä vuonna 18.-19.8. Limingassa ja nyt tulikin tunne, että josko sitten koko kesän treenaisin ja hakisin sen koulutustunnuksen sieltä SM-kokeesta, ihan niinkuin 2014 Tähtösen kanssakin tehtiin.

Sain kivoja kuvia, kiitos niistä Alexandralle! ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti