Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Maaliskuuta...

Jotenkin tää päivittäminen jää kun se bloggerin appi ei toimi enää tässä iOs11:ssa. Ärsyttää...

Maaliskuun alussa käytiin osallistumassa hulikaanien kanssa Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen Noviisiin ja Mestaruuteen. Viime vuonnahan Pimpula oli toinen Noviisissa. 

Tänä vuonna Passukka korkkasi Noviisin, saatiin kaikki damit talteen mutta koska ekassa tehtävässä (kakkosmarkki) heittäjä oli niin pelottava, että Passukalla oli vaikeuksia mennä siitä ohi. Osallistuttiin vanhojen sääntöjen tapaan neljälle rastille ja finaaliin ei päästy. Kuitenkin huippua oli se, että kakkosmarkkikaan ei mennyt nollille kun saatiin lopulta damit ylös. Eli ihan hyvä kokemus ja tästä on hyvä jatkaa. Noviisin jälkeen Passukka aloittikin juoksun, joten oisko se heittäjämörkö johtunut osittain siitäkin. En tiedä. Sterkkausaika on nyt varattu vappuaatolle. Ehditään sitä ennen käydä Uudenmaan Ohjuksessa sekä Kouvolassa näyttelyssä. 

Pimpula korkkasi sitten vuorostaan Mestaruuden. Saatiin kaikki damit talteen mutta ei päästy finaaliin. Se ei haittaa, olin iloinen, että Pimpula ottaa vastaan ohjausta ja toimii mun kanssa. Sillä on edelleen paha tapa se, että se ei mee suoraviivaisesti damille, jos välissä on jotain estettä. Siksi vähenee pisteet kun se suoraviivaisuus jää. Pimpula on vähän rinsessa, ehkä mun pitäisi vaatia enemmän mutta en nyt uskalla riskeerata kevään kokeita. Ihan hyvin se siis meni ja olin oikein tyytyväinen.

Pimpula palkittiin myös yhdistyksen kevätkokouksessa Vuoden 2017 Toko-tulokkaana! Olihan sekin kiva tunnustus, kun vain kahteen tokokokeeseen osallistuin viime vuonna. 

Tokoakin on treenattu. Oilin kurssilla jo toista kertaa. On kyllä ollut ilo havaita, että teknisesti Pimpula osaa paljon asioita mutta toki ärsyttää kun sillä katoaa melko helposti se työmotivaatio. Oilin mukaan mun on vaan vaadittava siltä ne asiat mitkä se osaa ja sitä oonkin nyt tehnyt. Saa nähä miten jatkuu, nyt on kotitreenitauko ja Oilin tunnit jatkuu taas huhtikuussa.

Koirat on olleet dieetillä ja Taikulla on jo reilun kilon tippunu paino, jee! Kivaa, koska vielä sen pitää silti pudottaa sitä painoa. Jenna on ihan innoissan kun saa myös osallistua koirien kotitottistreeneihin. Sen mielestä on kivaa heitellä nakkeja koirille. Toki koiratkin tykkää niistä nakeista...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti