Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tulos nowt-kokeesta!

Jihuu, tätä on odotettu! Eilen lauantaina 20.5.2017 saatiin Pimpulan ❤️ kaa ensimmäinen tulos noutajien wt-kokeesta! Koe järjestettiin Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen toimesta Hämeenkoskella. Ylituomarina oli Petteri Hirvonen ja toisena arvostelevana tuomarina oli Pekka Uusimäki. 

Rastipisteet
18-20-17-19-14, yht. 88/100p. sij. 5. 

Tulos ALO1

Voi että pääsi itku viimeisen rastin jälkeen kun tajusin, että kaikki damit on tallessa ilman isompia virheitä. Kanssakilpailijatkin olivat iloisia puolestani. Olenhan urhoollisesti kolmatta vuotta jo kisannut alokkaassa... 

Nelisrastilla sattui ikävä välikohtauskin. Pimpula lähti ekaan noutoon (markkeeraus rinteeseen hakkuuaukeella) ja samalla passissa ollut koira karkasi perään. Pimpula pysähtyi ja tuli takaisin. Lähdin nollaamaan tilanteen odotusalueelle. Otin pari lyhyttä ja oikein iloista noutoa ja kehuin koiraa paljon. Sitten mentiin uudestaan ja tuomarikin kehui, että onneksi onnistuttiin sen välikohtauksen jälkeenkin hienosti. Pimpula törötti passissakin oikein mallikelpoisesti. 

Nyt sitten suunta kohti AVOa. Kiire ei todellakaan ole, mutta kyllä me sitäkin joskus kokeillaan!Yhtään kuvaa en muutoin kisassa ottanut. Itseasiassa olin somelakossa ja mietinkin, oliko siinä syy tähän tulokseen???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti