Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Istu-seiso...

Olen ilmoittanut Pimpulan elokuulle kahteen rallytokon AVO-luokan kisaan. Ainakin kotitreenissä meni kaikki muut kylttitehtävät ainakin ok, jos ei sentään ihan hyvin. Jopa istu-täyskäännös vasempaan-istu meni oikein mallikkaasti. :) Mutta tuo istumisesta seisomaan nousu käskystä ei onnistu, kuten ei myöskään koiran kiertäminen sen seisoessa. Aloitin siis seisomisen harjoittelut.

Nyt olen tänään jo kaksi kertaa ottanut lyhyet treenit ja namin avulla nostanut koiran seisomaan sivullani. Lähtöasento oli siis sivulla istuminen perusasennossa. Ihan hyvin alkoi jo sujua, joten huomenna jatketaan.

Pim ❤️ tuntuu melko nopeasti oppivan asioita, tänään myös pillillä pysäytys onnistui koiran ollessa vapaana matkalla kuralammikolle ja etäisyys minusta oli n. 70 m. Puhallus pilliin, koira pysähtyi ja kääntyi minua kohti, jolloin heitin damin metsään. Hae-käskyllä koira hakemaan dami ja palautus minulle. Sitten seurautin Pimpulaa sivulla kuralammikon ohi, jonka jälkeen vapautus ja damin paukkuheitto! Hyvä Pimpula! ❤️

Taikurinkin kanssa otin lyhyet rallytokotreenit. Vähän seuraamista mutta sitäkin enemmän tekemistä. Ja Taikuri ❤️ tykkäs kun sai frolicceja namuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti