Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 7. joulukuuta 2013

Tokoa, nomea ja kaverina oloa

Siinähän se otsikossa jo tulikin. Tokoa, nomea ja kavereilua - jokaiselle jotakin. :)

Eilen pääsin Tähtösen kanssa tokoilemaan Veikkolan kaarihallille. Vähänkö oli hienoa treenata mattohallissa, kun pystyi heittämään palkan maahan ja ei tarttenu pelätä hiekan kulkeutumista koiran suuhun. Eikä lelut tai kapula menneet likaiseksi! :) Treenasin avoimen luokan liikkeitä ja hienosti ne menikin. Ainoastaan estehyppyyn tarvitaan oikeesti treeniä ja tietty kaikkea muuta voi hienosäätää. Paikkamakuu meni upeasti, olin piilossa enkä palkannu kertaakaan välissä eikä mitään ongelmaa. Seuraamista tein alussa ja se meni hienosti, lopussa piti palkata nakilla eteen kun tuli evvk-moodi päälle. Jäävissä ei ongelmaa, pystyn palaamaan koiran taakse. Kaukokäskyt eka lyhyemmältä matkalta hienosti ja sit vielä pitemmältä matkalta ja hienosti meni nekin. Kapulan nouto kerran ja nappiin meni. Luoksetuloa tein sekä pysäytyksellä että suoraan sivulle. Hyvin meni, pysäytyksessä mun käsi oli ehkä hivenen liian pitkään pystyssä. Mutta kaiken kaikkiaan hieno treeni pitkästä aikaa! ❤️

Tänään oltiin sit aamulla nomessa. Pimpula oli ihan ääreis-innokas ja sain melkeen kaikki palautukset suoraan käteen. Otettiin peruslinjaa ja sitten ykkösmarkkeerauksia. Ihan helppoja juttuja, kun on ollut aika pitkä tauko nomeilusta juoksunkin vuoksi. Tähti haki pari kakkosmarkkeerausta ja se oli jotenki ihan pöllö. Se juoksi joka kerta ihan helvetin kauas, yli sen damin, vaikka näkikin sen. Sitten se siellä kaukana pyöri ja etsi... Sinällään oli hienoa nähdä, että läheiskoira erkaantui ihan itsestään kauas, noin 50-70 m. :) Saatiin kuitenkin pari onnistunutta hakua, joten lopetin treenin siihen. Oli kyllä mukavaa nomeilla porukassa, kun oli innokkaita koiria mukana! Nyt tulee sitten joulutauko, joten hyvä, että ehdittiin vielä mukaan. :) Kotona vielä Pimpula haki noutokapulan ja senkin sain suoraan käteen, joten oli hyvä päivä tänään.

Sitten käytiin Taikurin kanssa kaverikoiravierailulla Nummelan Viljonkodissa. Se oli Taikurin eka virallinen kaverikoirakeikka ja hienosti meni. Taikuri oli kiltti ja halusi vaan nuolla niitä ihmisiä koko ajan. Sitten se väsähti ihan kunnolla, joten oli kyllä mukavaa käydä tekemässä arvokasta hyväntekeväisyyshommaa, josta koirakin tykkäsi. Ihana Taikuri ❤️ sai myös itselleen kivaa hommaa.

Loppuillalla kävin vielä Tähtösen ja Pimpulan kanssa kävelemässä Lohjalla. Kierrettiin Tytyrin kaivosalue, joten kiva tunnin ja n. 6 km lenkki tuli tehtyä pienessä lumisateessa. Nyt onkin vähän lunta jo maassa, joten ihanan valoisaa on illallakin ja mielikin on heti kirkkaampi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti