Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Elämää, ei sen vähempää

Pari viikkoa on nyt mennyt Pentusen tultua taloon. Alussa oli aikamoista. Kumpikin isommista pelkäsi pentua. Tähti vähemmän, Taika enemmän. Tähti väisti, mutta alkoi aika pian hoitaa pentua. Taika murisi ja väisti. Nyt saattaa jo vähän leikkiä pentusen kaa, mutta saattaa myös murista. Sinällään pentunen saa kahdenlaista oppia. Tähti antaa riehua ja repiä, osaa onneksi konahtaakin, jos tilanne sitä vaatii. Taika komentaa ja vaatii alistumista. Eli kaikki koirat eivät ole samanlaisia. Tämä on juuri sitä mitä koiranpentu tarvitsee! :)

Sain paikat kahteen tokokokeeseen. Tähti valjastetaan siis uudelleen. Kyllä se hyvin menee, tuloshan ei merkkaa mulle enää mitään. Pääasia on se, että saan viettää aikaa rakkaimman kanssa kahdestaan. Tähti on maailman taitavin ja maailman ihanin. :) Katotaan miten käy. ALO-luokassahan me edelleen tahkotaan.

Taikuri pääsi Oulun reissulle yksinään mukaan. Oltiin mummon <3 hautajaisissa Vaalassa tänään ja jätin Tähtösen ja pennelin anopille hoitoon. Taikuri on vähän hankalassa vaiheessa nyt. Jenni-siskon kissa tuottaa sille ylimääräistä huolta. Se on ihan sitä mieltä, että kissa tappaa meidät kaikki ja hänen täytyy pelastaa meidät. Vähän siis pentusen tulo on aiheuttanut jonkinasteisia johtajuusongelmia... Ollaan siis treenattu paikalla istumista, makuuta ja muutenkin tottelemista. Toisaalta se tottelee mua hienosti, mutta haukkuu kuin joku hullu, sen kissan nähdessään. Toki Olli-kissa tuijottaa Taikuria "pahalla"silmällä, joten kyllähän se koira ihan aiheesta sitä pelkääkin.

Ens viikolla alkaa koirakoulun arkitoko-, toko- ja rallytokotunnit, joten pääsee kaikki koirat taas opiskelemaan. Pentu pääsee mukaan kunhan rokotukset on kunnossa. Eka rokotus onkin nyt varattu ja sinne mennään vajaan kahden viikon kuluttua. Samalla käynnillä Tähti punnitaan. Tähti onkin laihtunut jo 2,4 kg siitä kun ne hirveät uusintakuvat lonkista otettiin. Eli hyvin on mennyt nappulalla! :D Vielä on kuitenkin tavoitteeseen matkaa saman verran, joten kevytnappulat rulaa! Taikuri syö edelleen raakaa, mutta sekin oli laihtunut reilun kilon, joten olen myös ollut tarkempi noista muista päivittäisistä herkuista. Hyvä Helga! :) Penneli syö kasvattajan suosittelemaa nappulaa ja sillä vaan paino nousee. Tietty kuten pitääkin. Siitä muuten huomaa jo nyt tuon linjaeron. Eli että se ei oo näytelmäkoira... Ihanaa omistaa laumallinen laiheliineja. :D

Tämmöistä meille tällä erää. Palataan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti