Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

tiistai 15. tammikuuta 2013

Haloo haloo???

Hei haloo?

Voisi kysyä, että missä on kaikki päivitykset moneen kuukauteen... Ei tuon Iipadin kanssa näitä blogin sivuja pysty vieläkään päivittämään... Mutta aaah, nyt on oikea netti täällä väliaikaisasunnossakin, joten päivittelen pitkästä aikaa. :)

Taika sai Karjaan rallytokosta 2.12.2012 kolmannen hyväksytyn tuloksen ALOsta (95/100p.), joten saatiin RTK1-koulutustunnus ja siirto AVOimeen luokkaan. Aiemmat hyväksytyt tulokset oli Hyvinkäältä 18.8.2012 ja Veikkolasta 18.11.2012.

Tähti toimi hienosti VOIssa, mutta koska viimeinen 10 pisteen virhe tuli käytösruudussa, jäätiin taas himpan alle hyväksytyn (63/100p.). Tähti onkin saanut kaksi suoritusta lähelle hyväksytyn rajaa, joten jospa se raja joskus vielä ylitettäisiin. :)

No, koska käytiin uimassa edellisen päivänä ja tuolloin Karjaalla oli melko vilakkaa, niin eiköhän koirat vilustuneet. Eka Tähti aloitti yskimisen ja tietty sit perään Taikakin oireili. Ei kuitenkaan tarvittu ell-käyntiä antibiootteineen, joten siinä mielessä hyvin meni sekin tauti. Jouluksi päästiin kuin päästiinkin Ouluun ja siellä -28 asteen pakkasessa tuntui loimi labbiksenkin päällä ihan tarpeelliselta. Nyt molemmilla onkin aidot villaiset enkkuloimet EOW:t!

Joulun jälkeen päätin myös, että Taikuri pääsee eroon värkistään. Se steriloitiin onnistuneessa tähystyksessä 11.1.2013. Leikkaus tehtiin Espoon Eläinsairaalassa ja kyllä oli hyvä hoito siinä putiikissa. Suosittelen!!! Operaatio oli kallis, mutta koska leikkaushaava oli vain 2cm pitkä, kannatti maksaa. Koira onkin toipunut erinomaisesti ja välillä sitä pitää oikein muistuttaa meneillään olevasta saikusta.

Tähtösen kanssa käytiin myös treenaamassa pitkästä aikaa nomea. Talvinomea ja oli kyllä mukavaa. Koira toimi kohtuullisesti, tosin oli ajoittain melko kuritonkin, koska päätti itse mitä tekee ja hakee... En silti juurikaan kieltänyt sitä, jätin vain huomiotta. Parempi jättää koiralle hyvä muisto ja pitää taas taukoa. Arkitottiksessakin käytiin, mutta toko on ollut vähän vaiheessa, koska ennen Joulua Tähti aloitti myös juoksun. Tähti saakin olla narttuna niin kauan kuin voi. En ala sitä leikkeleen ennenkuin äärimmäisessä tilanteessa.

Elämä menee muutenkin eteenpäin. Löydettiin meille oma talo landelta ja nyt sitten jännätään milloin päästään asumaan sinne. Kyllä se tästä lähtee. On vähän muitakin suunnitelmia menossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti