Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hyl, hyl, ja hyl

HYL, HYL ja HYL.

Joku saattais olla tympiintynyt tollaiseen tuloslukemaan kolmen radan jälkeen, mutta määpä en oo.  :D Käytiin siis labbisten kaa tänään Nupun rallytokokisoissa.

Taikurin kanssa oli kaksi rataa ALO-luokassa ja Tähtösen kaa yksi VOI-luokassa. Silti oli hyviä suorituksia ja hyviä tuomarikommentteja. Esim. Taikuri oli "iloinen pyörähtelijä ja hännänheiluttaja". Tähtikin pääsi melkein loppuun saakka ennen kuin flegmatisoitui. Virheitä tuli, mutta mitä väliä.

Koirat tuntee mun jännityksen, joten eipä ihmetytä. Mutta Tähtösen kanssa päästiin rata loppuun saakka ja tuomari kehui alkurataa hyväksi ja iloiseksi. Taikan vikan radan keskeytin neljä kylttiä ennen maalia, mutta koira meni niin fleguksi ihan yllättäen, että halusin päästä palkkaamaan namilla ja saada koiran "eloon". Siinä vaiheessa oltiin vielä hyväksytyllä radalla liikkeellä, mutta parempi saada hyvä fiilis koiralle. :)

Nyt koirat saa ansaitun tauon tottis/rallytokotreeneistä, vaikka meillä yksi tokokoe onkin Tähtösen kanssa vielä edessä tänä syksynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti