Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivän rallytokokisat

Nojoo. Käytiin tänään Äitienpäivänä Tähtösen kanssa kokeilemassa rallytokon VOI-luokkaa Nummella, Nu-Pun kotikisoissa. :) Huoh...

Alku meni hyvin, myös seuraaminen oikealla meni ok. Sit puolenvälin jälkeen, pujottelussa Tähti päätti nuuskia yhtä kartiota, joka kaatui. No siitähän noutajalle ilo irtosi. ;D Eiku kartio suuhun ja juosten karkuun... No meikä nauroi ihan kippurassa, kun aattelin, ettei se tollaista olekaan vielä koskaan tehnyt. Eikä ollut lainkaan flegmaattinen, kuten yleensä. Päästi sitten jossain vaiheessa irti ja jatkettiin rataa ihan normaalisti. No toka vikalla kyltillä, mun takataskusta lensi vetolelu suoraan Tähtösen eteen, joten se otti sen suuhun. No siinä vaiheessa keskeytin (ois hylätty muuten), mutta edelleen mentiin rata loppuun. Suoritettiin myös käytösruutu (istuminen ohjaajan vieressä 2 min.) mallikkaasti oikein.

Se vetolelun esiintulo oli oma moka. Mulla oli ekaa kertaa Iipan vanha agilityliivi päällä ja siinä on tosi liukasta kangasta se taskujen sisäpinta, joten lelu liukui helposti esiin kun jouduin kumartelemaan, että sain sen koiran unohtamaan kartion.

Nyt sit ens viikolla meen kartiokauppaan ja sit treenataan kartioiden ohittamista ihan kotonakin.

Oltiin kuitenkin tuomarin suosikkeja ja saatiin palkinnoksi Golden Eaglen koiranruokapussi ja uusi vetolelu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti